BESTELLINGEN

Voor bestellingen en/of informatie kun je onderstaand e-mail adres gebruiken.
Geef (indien nodig) dan ook even aan welk mondstuk en welke baan je nu speelt, en (voor Duitse mondstukken) of de Schnurrand verwijderd moet worden.

De mondstukken kunnen 1 week gratis worden getest, alleen binnen de EU.
Om dit goed te laten verlopen en om andere mensen niet te lang te laten wachten vraag ik jullie om ze na 1 week dan ook echt terug te sturen. Dit systeem functioneert alleen wanneer we elkaar hierover vertrouwen.
Het enige dat ik vraag, is dat de mondstukken met zorg worden behandeld en vrij van krassen, tand afdrukken, beschadigingen van de binder of andere beschadigingen terug worden gestuurd. Anders ben ik genoodzaakt het betreffende mondstuk als verkocht te beschouwen en zal er een factuur worden gestuurd.

Omdat ik ook nog in het orkest speel en les geef aan het conservatorium zal ik niet altijd meteen iets klaar hebben of op kunnen sturen. Graag je begrip hiervoor.

Facturen worden als pdf naar je e-mail adres gestuurd waarna je deze kunt printen. Laat het even weten wanneer je een papieren factuur wilt hebben, dan zorg ik daarvoor.
Betalingen gaan uitsluitend per bankoverschrijving.

Prijs per mondstuk: € 180,00 incl. 21% BTW.

Ik heb geen winkelruimte dus het is niet mogelijk spontaan bij me langs te komen. Alleen op afspraak kan ik af en toe iemand ontvangen.

Hans Colbers Mouthpieces
Niehoveplantsoen 13
6835 AV Arnhem

+31 6 2824 9323
info@hanscolbers.com

KvK-nummer: 09207339

BTW-nummer: NL1582.40.273.B.01

IBAN-nummer: NL41 TRIO 0254 7628 16

BIC: TRIO NL2U

 

Bestellen - Order